Seamachine Stealth

kr269,000.00

Stealth är rorkultsmodellen i Seamachines modellprogram som är framtagen för dig som uppskattar enkelheten och smidigheten med rorkult. En sportfiskebåt med ”Tiller” som levererar högsta kvalitét, snygg design och mycket praktiska lösningar. Seamachine Stealth är 5 meter lång och 2 meter bred. Vilket gör den till en av de största och mest pålitliga rorkultsbåten för sportfiske på den svenska marknaden. Med Seamachine Stealth så sparar man inte på materialet, hela 4 mm marinaluminium på både skrovbotten och på skrovsidor. Detta bidrar till en exceptionell stabilitet och styrka i skrovet.

Stealth är särskilt lämpad för sportfiske, och för dem som föredrar rorkult före styrpulpet. Det tilltagna och välplanerade kastdäcket i fören tillsammans med ett mindre däck i aktern gör att man enkelt fiskar 3-4 personer utan att trängas. Båten är bland annat utrustad med 3 stolsfästen, elektrisk automatisk länspump, strömbrytarpanel och EVA klädd interiör för extra komfort. Givetvis finns ett skensystem längs båtens insida för enkel installation av dina alla dina tillbehör. Bland annat passar RAM Mounts produkter mycket bra, som vi alltid har ett stort utbud av i vår butik.

Du får plats med 9fotsspön i spöförvaringen.

Prisexemplet är med Mercury F60 ELHPT EFI.

Beskrivning

Seamachine Stealth är den perfekta båten för den passionerade sportfiskaren som vill kunna lägga i båten i så gott som i alla vatten, men som önskar sjöegenskaper för Sveriges större sjöar. Under Borås Marin & Motors testkörningar fick vi chansen att testa Stealth ’s sjöegenskaper. Vilka sjöegenskaper! Stabil, sjösäker och förvånansvärt tyst och lugnt skrov även i grövre sjö gör att vi blev mycket glatt överraskade av båten. Med 3 personer och lite last till en vikt på 300kg så toppar båten 32knop med Mercury F60 ELHPT Mid Tiller. Båten går snabbt upp i plan och vid tvära inbromsningar så blir inte motorbrunnen översköljd av vatten, trots att båten är förhållandevis låg.

Teknisk data

Seamachine Stealth

Total längd: 5,30m (Utan förlängda akterplattformar 5m)

Bredd: 2m

Djupgåeende: 0,30m

Vikt: 500 Kg

Material: Marine Grade Aluminium 5083

Tjocklek: Botten 4 mm / Sidor 4 mm

CE Kategori: C

Spöförvaring spölängd: 9fot

Designad för både elmotorer & bensinmotorer. 

Rekommenderad motorstorlek: 60 hk

Max hk: 80 hk

Max 4 Personer

Media