Bella

Bella

Bella-Veneet Oy – Bella Boats – är Finlands och Nordens ledande tillverkare av glasfibermotorbåtar. Bella har följt båttrenderna och uppfyllt kundernas önskemål sedan 1970. Båtarna tillverkas i fem fabriker i Finland samt hos underleverantörer och ca 70 % av båtarna går på export.

Bella-Veneet har tre produktmärken: Bella, Flipper och Aquador.

I Bella-kollektionen finner du båtar som uppfyller varje båtentusiasts behov. Det finns nästan ingen annan båttilverkare med lika mångsidigt program som Bella. När man väljer en Bella-båt får du en kvalitetsprodukt som håller sitt värde under många år.

Sortera efter:
Visa:
Visa: Lista Sida vid sida
 • Bella 700 BR
  Bella 700 BR är den senaste öppna båten i Bellas moderna båtsortiment. Det är en sportig och praktiskt familjebåt som blev utsedd till "Best of Boats Winner 2016" i Berlin. En utmärkelse som säger en hel del. Bella 700 BR erbjuder en mängd olika tillbehör och smarta funktioner, och är en fest för ögat. Båten har ett antal bekväma sittplatser och gott om plats att röra sig på. Den ergonomiska och högklassiga sittbrunnen med sina bänkar ger skepparen full kontroll över båten och gör körningen enkel och rolig. Bella 700 BR tar de ty..
  295 100kr
 • Bella 485R
  Tack vare sin avancerade skrovlösning så skär Bella 485 R mjukt genom vågorna samtidigt som en fast och fin styrkänsla bevaras. Den kompakta storleken gör även att den är lättdriven och fungerar bra med en förhållandevis mindre motor. Den bärande konstruktionen i aktern tillsammans med styrplatsens centrala placering bidrar också till det låga effektbehovet. Vattenskidsåkning , fiskeutflykter , familjesightseeing , Bella 485R fungerar bra till det mesta. Bland standardutrustningen märks bl.a. Akterdynsats Dynsats fö..
  99 500kr
 • Bella 500 BR
  Bella 500 BR Bowrider är den minsta modellen i den nya Bella-kollektionen. Trots sin storlek erbjuder båten utmärkt användbarhet och goda köregenskaper för alla typer av båtliv. Dess kompakta skrov erbjuder egenskaper som vanligen inte finns i denna storleksklass. Tack vare båtens välproportionerade yttermått och goda passagerarutrymmen är den en utmärkt stug- och förbindelsebåt. Dessutom passar nya Bella 500 BR utmärkt som första båt för alla som är intresserade av båtliv. Till utseendet är Bella 500 BR vackert strömlinjeformad och i fr..
  146 500kr
 • Bella 550 BR
  Formspråket hos nya Bella 550 BR vittnar om ett nytt sätt att tänka där fokus ligger på användarupplevelsen. Båtens stabila skrov erbjuder trygga köregenskaper och den väl skyddande vindrutan tillsammans med det lättanvända kapellet gör båtlivet njutbart och praktiskt.  Bella 550 BR är mångsidigt och högklassigt utrustad. Båten kommer levereras med mycket praktisk standardutrustning, t.ex. fenderställning, solplattform, integrerad bränsletank och ankarboxar fram och bak. Dessutom kan båten anpassas mångsidigt med tillvalsutrustning ..
  192 000kr
 • Bella 600 BR
  Bella 600 BR är nydesignad bowriderbåt som har alla möjligheter att bli Nordens bäst säljande bowrider i 6 meters klassen de närmaste åren. Bella 600 - Bow Rider är en modern öppen båt på 6 meter med samma rymliga skrovdesign som Bella 600 R. Båten har ett vackert och strömlinjeformat utseende och den är utrustad med en populär dubbelkonsol kombinerad med en skyddad styrhytt i Bow Rider-stil. Bella 600 BR är full av smarta och genomtänkta detaljer, till exempel ett lätthanterligt soltak, många låsförsedda förvaringsutrymmen och ett k..
  227 900kr
 • Bella 600 R
  Bella 600 R är en splitterny familjebåt i 6-metersklassen som representerar Bellas nya båtdesign. Bella 600 R är en modell där vi har hållit fast vid Bellas traditionella, användarvänliga värderingar, men lag till moderna egenskaper, fräscha färger och tidsenlig nordisk design. Vi tror på att vi har skapat den ultimata konsolbåten i 6-metersklassen, som ger användaren de största utrymmena, de bästa tekniska egenskaperna och det snyggaste utseendet i den här prisklassen, för att inte tala om båtens förfinade köregenskaper. Kolla filmen.....
  198 200kr
 • Bella 620 DC
  Bella 620 DC – bakom denna daycruisers snygga linjer döljer sig komfort och sportighet för den som verkligen uppskattar båtlivet. Den strömlinjeformade och rymliga båten förenar ny nordisk design och finländsk kraftfull båtbyggarkonst på ett smidigt sätt. Det som har legat till grund för planeringen av Bella 620 DC är ett särskilt fokus på vad som krävs för en njutningsfull daycruising. Den främre förarplatsen, och vindrutan som ger ett gott skydd mot snålblåst, skapar majestätiska sitt- och sällskapsutrymmen i båtens bakre del. Den rejä..
  258 000kr
 • Bella 620 C
  Bella 620 C är en praktisk båt för transport och fritid med funktioner som täcker många olika användningsområden och förhållanden. Den kompletterar Bellas utbud av kabinbåtar och erbjuder många smarta lösningar för kabinbåtar över 6 meter. Bella 620 C kombinerar Bella-båtarnas säkra och goda manövrering med funktionalitet, fin design och innovativa detaljer. Bella 620 C är den perfekta transport-, fritids- och fiskebåten för familjen. Den öppna delen i aktern och den ljusa sittbrunnen är praktiska och bekväma. Båtens struktur är..
  314 600kr
 • Bella 620 HT
  I Bellas hardtop båtar kombineras nöje och funktionalitet. Kliv ombord och bli förtjust. Bellas Hardtop-båtar är ett utmärkt alternativ för båtägare som tycker om att göra utflykter och värdesätter mångsidiga egenskaper. I kollektionen finns både nyheter och klassiska modeller. Bella Hardtop-kollektionen har alltid fina köregenskaper, gott om utrustning och en genomtänkt design. Bella 620 HT – en hardtop-utflyktsbåt skapad för ett mångsidigt båtliv. Den rymliga och funktionella bottenlösningen kombinerar fina användaregenskaper med h..
  283 800kr
 • Bella 700 Patrol
  De stabila köregenskaperna hos Bella 700 Patrol måste upplevas! Detta är en elegant förbindelsebåt för skärgårds- och kustområden. Den är även lämplig som båt för myndigheter och för yrkesbruk. Tack vare den lyckade skrovkonstruktionen planar båten lätt och gången är bekväm även vid hård sjö, eftersom den har ett för storleksklassen sällsynt stabilt och styvt skrov. Det finns gott om utrymme för transport av packning, och lastningen – liksom ombordstigningen – är bekväm både i fören och i aktern. Fotstegen i fören och de stabila räckena ..
  439 300kr