Easy Line

Easy Line

Easyline är en serie vagnar framtagen av Europas största tillverkare av släpvagnar.

Easyline's vagnar är av hög kvalitet till ett lägre pris. Hos Easyline finner du 80km båttrailers och 30km båtvagnar.  Utrustningen varierar beroende på modell, redan de mindre vagnarna är utrustade med upptagningsvagga.
 

Sortera efter:
Visa:
Visa: Lista Sida vid sida
 • Easy Line 500U
  Obromsad trailer från easyline för båtar upp till 370kg. Kommer standardutrustad med en mängd finesser: - En höjbar kölrulle samt kölrullsvagga med 2st kölrullar bak. - 2 bakre sidostöd med vardera 2st kölrullar bak. - Ljusöron för enklare av- och pålastning. - Stödhjul. - Flyttbar axel.  ..
  Ring för pris!
 • Easy Line 600U
  Obromsad trailer för båtar upp till 470kg. Kommer standardutrustad med en mängd olika finesser. - En höjbar kölrulle samt kölrullsvagga med 2st kölrullar bak. - 2 bakre sidostöd med vardera 2st kölrullar bak. - Ljusöron för enklare av- och pålastning. - Stödhjul. - Flyttbar axel. ..
  Ring för pris!
 • Easy Line 750 UL
  Vår nya obromsad båttrailer för lättare men lite längre fritidsbåtar upp till 5,5 m och med lastvikt upp till 575 kg. Trailern är utrustad med justerbart vinschtorn samt justerbara sidorullar för optimal inställning till båten. Rak bakre balk för att passa fler båttyper. Sidorullarna kan med enkelhet justeras och sättas på bakre balken för att även passa de smalare båtarna. Justerbar ljusramp för att enkelt kunna anpassa synlighet av belysning samt registreringskylt beroende på båtens totala längd. Det är en förutsättning för att enligt sven..
  12 690kr 13 690kr
 • Easy Line 950
  En prisvärd bromsad båttrailer från Nordens största trailertillverkare. ..
  23 290kr
 • Easy Line 1300
  Easy Line 1300 är en stabil bromsad båttrailer med likadant chassie som t.ex. Fogelsta 13020B. ..
  24 900kr 26 390kr