Linder Sportsman 355

kr37,400.00

Den minsta båten i Linders Sportsman-serie. En smidig lättplanande motorbåt med goda sjöegenskaper. På Linder 355 Sportsman är det möjligt att välja motorer upp till 8hk och med en Mercury F8 gör båten 19 knop. I och med sin storlek och vikt gör det båten mycket enkel att traila, vilket underlättar om man skall förflytta sig mellan sjöar eller om bara vill ta sig snabbt ut på sjön.

Linder Sportsman 355 är en perfekt båt för ungdomar som vill starta båtlivet med en lätthanterlig och smidig båt. Båten är godkänd av De Norske Veritas. Sportsman 355 är en mer stabil båtmodell i jämförelse med Linders Fishingmodeller, detta på grund av det mer flatbottnade skrovet. Båten blir därmed också väldigt lättplanande.

Beskrivning

Den minsta båten i Linders Sportsman-serie. En smidig lättplanande motorbåt med goda sjöegenskaper. På Linder 355 Sportsman är det möjligt att välja motorer upp till 8hk och med en Mercury F8 gör båten 19 knop. I och med sin storlek och vikt gör det båten mycket enkel att traila, vilket underlättar om man skall förflytta sig mellan sjöar eller bara vill ta sig snabbt ut på sjön. Linder Sportsman 355 är en perfekt båt för ungdomar som vill starta båtlivet med en lätthanterlig och smidig båt. Båten är godkänd av De Norske Veritas. Sportsman 355 är en mer stabil båtmodell i jämförelse med Linders Fishingmodeller, detta på grund av det mer flatbottnade skrovet. Båten blir därmed också väldigt lättplanande.

Linder 355 Sportsman är en uppskattad arbetshäst för många. Båten använd bland annat som livräddningsbåt. Med ett mycket tåligt skrov är båten populär hos diverse myndigheter som arbetar på sjön.

Precis som med alla Linders båtmodeller så kan du räkna med en klanderfri kvalitet & ett stort tillbehörssortiment. Vi på Borås Marin & Motor är störst i Sverige på Linder Aluminiumbåtar över de senaste 10 åren och med det kommer en erfarenhet om båtmodellerna som kommer hjälpa dig som kund. Vi gör ofta specialmonteringar i båtarna där vi monterar både originaltillbehör från Linder & egna tillbehörspaket som till exempel BMM Fishing Edition.

Linder Aluminiumbåtar är ett skonsamt val för miljön. CE-märkt enligt kategori D (skyddade farvatten). Stöldskyddsmärkt med Securmark. 3 års garanti. Osänkbar. Flyter vattenfylld med 3 personer och full last.

Linder hemsida

Ytterligare information

Båttyp

Öppen båt

Längd

3,55m

Bredd

1,46m

Vikt

84kg

Motorstyrka

8hk

Toppfart

19 knop

Skrovvinkel

2 grader

Skrovtjocklek

1,7mm

Bränsletank

12L, Extern

Antal personer

3

Teknisk data

Längd: 355 cm

Bredd: 146 cm

Vikt: 84 kg

Max vikt med motor: 157 kg

Fribordshöjd: 45 cm

Invändig höjd: 51 cm

Skrovets djup: 54 cm

Skrovtjocklek: 1,7 mm

Skrovvinkel: 2°

Rek. motor: 6-8 hk (4,4-5,9 kW

)Max motorstyrka: 8 hk (5,9 kW)

Rigglängd: Kort

Max last: 320 kg

Max pers: 3

Godkänd stävögla: Försäkringsklass 3

CE-märkt enligt kategori: D Skyddade vatten

Utrustning

Standardutrustning: Aluminiumåror, årbladsfäste, ledklyka, räddningsstege, låsbygel i för och akter, dyvika, toftskydd samt halkskydd.

Tillbehör: Elmotorfäste akter, hajfena, durktrall trä eller aluminium, tubspöhållare, trollingspöhållare, fiskedragshållare i aluminium, givarfäste för ekolod, lanterna kit, hamnkapell, anodkit, förtöjningspaket, låspaket, pollare, Smart Wave/Länsman länspump, relingshink.