Linder 440 Fishing

Det ursprungliga priset var: kr39,900.00.Det nuvarande priset är: kr36,900.00.

Precis som sin lillebror 410 så är 440 Fishing en mycket lättrodd båt. Den är också stabil för sin storlek och har gott om sittplatser. Under den mittersta sittplatsen och under sittplatsen i aktern finns det låsbara stuvutrymmen som passar perfekt om man vill förvara till exempel batteri till elmotor, flytvästar, eller dragg till nästa båttur. Passar perfekt för lugna dagsutflykter och fiske. Linder 440 Fishing drar du enkelt upp själv på höst/vår. Båtens låga vikt och mycket höga hållbarhet gör att den blir näst intill underhållsfri.

Beskrivning

Precis som sin lillebror 410 så är 440 Fishing en mycket lättrodd båt. Den är också mer stabil för sin storlek och har gott om sittplatser. Under den mittersta sittplatsen och under sittplatsen i aktern finns det låsbara stuvutrymmen som passar perfekt om man vill förvara till exempel batteri till elmotor, flytvästar, eller dragg till nästa båttur. Passar perfekt för lugna dagsutflykter och fiske. Båten är också godkänd av De Norske Veritas. CE-märkt enligt kategori D (skyddade farvatten). Utrymme för mindre utombordare alternativt elmotor. Linder 440 Fishing, som är vår bäst säljande roddbåt, har stuvutrymme i akter- och mittoft.

Stöldskyddsmärkt med Securmark. 3 års garanti. Osänkbar. Flyter vattenfylld med 4 personer och full last. Båten är också godkänd av De Norske Veritas. Med enbart förare och Mercury F5 hk motor gör båten ca 11 knop.

Standardutrustning till Linder 440 Fishing

Aluminiumåror, årbladsfäste, ledklyka, två låsbara stuvutrymmen, räddningsstege, låsbygel i för och akter, dyvika, toftskydd samt halkskydd.

Tillbehör

Solcellspaket, hajfena, durktrall trä, tubspöhållare, trollingspöhållare, djupriggsfäste, lantern kit, rorkultsförlängare/teleskopiskt snurrehandtag, båtvagn, hamnkapell, anodkit, förtöjningspaket, låspaket, pollare, automatisk länspump, Smart Wave/Länsman länspump, relingshink.

 

Linder hemsida

Ytterligare information

Båttillverkare

Linder Aluminiumbåtar

Båttyp

Roddbåt

Längd

4,31m

Bredd

1,64m

Höjd

0,6m

Vikt

94kg

Skrovtjocklek

1,7mm

Motorstyrka

Max 5hk

Toppfart

11 knop

Antal personer

4

Kontakta oss

Vill du ha en offert eller har du kanske bara några frågor? Välkommen att höra av dig till oss vad det än gäller 🙂

Teknisk data

Artikelnummer: 440000

Längd: 431 cm

Bredd: 164 cm

Vikt: 94 kg

Max vikt med motor: 139 kg

Fribordshöjd: 50 cm

Invändig höjd: 54 cm

Skrovets djup: 60 cm

Skrovtjocklek: 1,7 mm

Rek. motor: 2,5 – 5 hk (1,9 – 3,7 kW)

Max motorstyrka: 5 hk (3,7 kW)

Rigglängd: Kort

Max last: 400 kg

Max pers: 4

Godkänd stävögla: Försäkringsklass 3

CE-märkt enligt kategori: D Skyddade vatten

Media