Pioner 14 Active

Det ursprungliga priset var: kr158,900.00.Det nuvarande priset är: kr119,900.00.

Båten finns både utan styrpulpet (se bilder) och med styrpulpet. En trygg och oöm båt som blivit en av Pioners mest populära modeller. När man vann Båtnytts test så var det mycket tack vare sin oömma konstruktion och stabila köregenskaper. Pioner 14 Active är Pioners senaste modell. Den kombinerar klassiska linjer med god körkomfort och moderna detaljer. Genomförningar för tampar är integrerade i skrovet. Ett praktiskt förvaringsutrymme på babordsida passar längre föremål som båtshake och fiskespö. På styrbordsida finns det förvaring för mindre saker som mobiltelefoner, plånbok och liknande. Den här båten har batteriutrymme och plats till bensintank under aktersätet, samt två förvaringsfack under mittsätet. Båten har bra flytkraft och lämpar sig ypperligt till dagens 4-taktsmotorer. Toppfarten ligger mellan 20-25 knop. Högt fribord för torr och bekväm båttur även när det går lite vågor. Pioner 14 Active är en rymlig 14-fotare med plats för fyra personer som bjuder på massor av båtglädje för de som vill vara aktiva på sjön.

Artikelnr: N/A Kategorier: , Etikett:

Beskrivning

Testvinnaren i Båtnytt: Pioner 14 Active !

En trygg och oöm båt som blivit en av Pioners mest populära modeller. När man vann Båtnytts test så var det mycket tack vare sin oömma konstruktion och stabila köregenskaper.

Båten har mycket bra bärkraft och flytkraft och tack vare den höga durknivån är båten regnlänsande. På styrbords sidan finns det plats för mindre förvaring som t.ex. plånbok, mobiltelefon etc. I akterbänken finns plats för bränsletank, batteri m.m. Det finns även stuvutrymme i mittoften.

MINIMALT UNDERHÅLL
Båtarna behöver minimalt med underhåll. Detta ger dig som slutanvändare mer tid och ett enkelt båtliv.

LÅNG LIVSLÄNGD
Pionerbåtarna tillverkas i ett plastmaterial som innehåller en UV-stabilisator som gör att båten behåller sin färg och materialstyrka länge.

STABILITET
Utformningen på skrovet ger stabilitet vilket gör det lättare att röra sig i båten men också ta sig i och ur båten. Båtarna har en konstruktion med dubbelt skrov vilket ger mjuk gång, god bärkraft och flytkraft samt trygghet.

SÄKERHET
Pioner-modellerna kontrolleras och godkänns av det norska klassningssällskapet Det Norske Veritas Germanischer Lloyd (DNV-GL) som är en oberoende tredje part. Detta ger Pioner-användaren trygghet och möjligheten att njuta av båtlivet.

Ytterligare information

Båttillverkare

Pioner

Båttyp

Öppen båt, Styrpulpet

Motorstyrka

Max 25hk

Vikt

220kg

Antal personer

4st

Motorval

Mercury F25