Pioner Multi III

kr141,900.00kr298,000.00

Det ligger i namnet. Pioner Multi är så smart designad att användningsområdet sträcker sig från beredskapsbåt till fiskebåt, från dykbåt till den perfekta bruksbåten. Professionella aktörer på sjön väljer ofta denna båten som har en mängd finesser och en hög lastkapacitet.

Bogporten sänks med en rostfri vinsch och underlättar av- och påstigning och lastning/lossning. Den är lättplanande och extremt sjöduglig. Det är långt fler än professionella användare som har användning av en Pioner Multi.

Pioner Multi III är den optimala transport- / dykbåten. Med sin fällbara bog öppnar sig många olika möjligheter som annars inte finns på en vanlig styrpulpetbåt. Båten är oerhört sjövärdig och sidostabil oavsett om man åker själv eller är 6 personer i båten. Med Mercury F80 får man den extra kraften som behövs när man är 3-4 personer i båten och som saknas på 60/70 hk.

Artikelnr: N/A Kategorier: , Etiketter: ,

Beskrivning

MINIMALT UNDERHÅLL
Båtarna behöver minimalt med underhåll. Detta ger dig som slutanvändare mer tid och ett enkelt båtliv. Om oturen skulle vara framme och det skulle uppstå en skada på din Pioner, är det inga problem att reparera.

LÅNG LIVSLÄNGD
Pionerbåtarna tillverkas i ett plastmaterial som innehåller en UV-stabilisator som gör att båten behåller sin färg och materialstyrka länge.

STABILITET
Utformningen på skrovet ger stabilitet vilket gör det lättare att röra sig i båten men också ta sig i och ur båten. Båtarna har en konstruktion med dubbelt skrov vilket ger mjuk gång, god bärkraft och flytkraft samt trygghet.

SÄKERHET
Pioner-modellerna kontrolleras och godkänns av det norska klassningssällskapet Det Norske Veritas Germanischer Lloyd (DNV-GL) som är en oberoende tredje part. Detta ger Pioner-användaren trygghet och möjligheten att njuta av båtlivet.

Ytterligare information

Båttillverkare

Pioner

Båttyp

Styrpulpet

Längd x Bredd

5,3m X 2,15m

Vikt

466kg

Modeller

Endast båt, med Mercury F80 ELPT EFI & utrustning

Teknisk data

Längd 530 cm

Bredd 215 cm

Max antal personer 8-10

(CE-kategori C/D DNV-GL Certifieringar)

Max HK 80 hk

Rigglängd Lång

Styrkabel 3,25 m

Gas/Växelkabel 3,5 m