Quicksilver 705 Pilothouse

Kontakta oss för pris

Veva in storfångsten med fötterna fast förankrade under fotlisten om babord och styrbord, och håll däcket fritt från fiskespön och annan utrustning genom att utnyttja den inbyggda förvaringen. De höga friborden håller dig torr och säker i alla väder och ger en trygg färd. Från den yttre förarplatsen kan du manövrera båten med stor precision för optimalt fiske och ökad säkerhet.

Fiske är inte bara en hobby – det är en livsstil – och det har vi tagit fasta på i den splitternya 705 Pilothouse. När du går ombord välkomnas du av en kabin med rena linjer och ergonomisk, rymlig design.

Beskrivning

Oavsett om du gör en dagstur med goda vänner eller tar med dig familjen ut över natten kan du räkna med en bekväm upplevelse på 705 Pilothouse. Avnjut den färska fångsten vid det stora sittbrunnsbordet, hämta en kyld dryck från det rymliga kylskåpet och ta en välbehövlig lur i den främre kojen. Både kapten och passageraren om babord sitter skönt på mjuka säten, och övriga fiskare kan nyttja de utfällbara sätena i aktern. Under fördäck finns ett avskärmat toalettutrymme.

Fiske

705 Pilothouse är helt inriktad på din fiskeupplevelse och gör varje utfärd till ett minnesvärt äventyr. Betet håller sig fräscht i sumpen och fångsten kan förvaras i den stora syresatta fångststuven. Du kan även välja att rensa fisken direkt på den inbyggda skärbrädan som enkelt spolas av med sjövatten. De praktiska spöhållarna hjälper dig att undvika trasiga ringar och trassliga linor.

Förvaring

705 Pilothouse präglas av genomtänkta lösningar som gör det enkelt att hålla ordning på utrustningen – allt från ett rymligt skrov och inbyggda förvaringsutrymmen till ett smidigt elektriskt ankarspel bidrar till detta. Tack vare den rymliga förvaringen under durken och i kabinen kan alla röra sig tryggt och säkert ombord. Med klassens största sittbrunn och utmärkta tillval kan vi lova att 705 Pilothouse gör ett bestående intryck.

Teknisk data

Total längd 6,63 m
Skrovlängd 6,45 m
Total bredd 2,54 m
Höjd över vattenytan 2,40 m
Båtvikt utan motor 1585 kg
Max motorvikt 239 kg
Max belastning (Personer, utrustning, motor) 830 kg
Max motoreffekt 225 hp (165 kw)
Djupgående 0,53 m
Färskvattentank 45 l
Bränsletank volym 200 l
Bränsletank typ Inbyggd
Båthöjd 2,96 m
Max antal personer 7
CE-Kategori C
Bäddplatser 2

Kontakta oss

Vill du ha en offert eller har du kanske bara några frågor? Välkommen att höra av dig till oss vad det än gäller 🙂