VIZION 500

kr469,000.00kr512,000.00

Vizion 500 är båten för dig som kräver högsta kvalitet och prestanda på vattnet. Med en kombination av kraftfull motor, robust konstruktion och med en tilltalande design är detta valet för dem som vill ha det allra bästa. Utforska alla vatten och fiskemöjligheterna med stil och komfort med Vizion 500. 500an är mellanstorleken i Vizions lineup &  med sina 2,18cm i bredd upplevs båten mycket generös och rymlig. Precis som de andra sportfiskebåtarna bland Vizions modeller tål båten att utforska grov sjö utan risk för sprickor eller liknande i skrovet. Skrovet är i 4mm aluminium i botten & 3mm i sidorna, lägg där till Vizions exeptionella svetskvalitet så får man en båt som tål att köras så som man vill. Skrovet är godkänt för hela 115 hästkrafter. Kombinerat med en Mercury 115 ProXS kommer båten upp i hastigheter över 42 knop. Båten är utrustad med en fast bränsletank på 100 Liter. Detta underlättar vid långa transporter, och är en stor fördel vid tävlingsfiske i stora vatten där bränsletillgång kan bli en begränsning. 

Artikelnr: vizion-500 Kategorier: , ,

Beskrivning

Utforska våra sjöar med Vizion 500, en sportfiskebåt i aluminium som är skräddarsydd för att ta ditt fiske till en ny nivå. Byggd med precision och kan utrustas med den kraftfulla Mercury 115 ProXs, som kombinerar denna båts stil, hållbarhet och prestanda på ett riktigt bra sätt sätt. 

Robust konstruktion för säkra äventyr

Den kraftfulla aluminiumkonstruktionen hos Vizion 500 ger enastående hållbarhet och stabilitet, vilket gör att du kan utforska alla vatten med självförtroende. Med denna båt kan du känna dig trygg oavsett väderförhållandena och skapa minnen för livet på vattnet. 

Mångsidig design för familjeäventyr och sportfiske

Vizion 500 erbjuder en mångsidig design som passar både familjens äventyr och passionerat sportfiske. Den rymliga däckytan ger gott om plats för att organisera och hantera fiskeutrustning, samtidigt som de bekväma sittplatserna inbjuder till avkoppling och njutning av naturen. Här fiskar man enkelt 3-4 personer.  

Smarta funktioner för en bekväm upplevelse

Utrustad med smarta funktioner som spöförvaring, moderna instrument och bekväma sittplatser, erbjuder Vizion 500 en helhetsupplevelse som överträffar förväntningarna. Varje detalj är noggrant genomtänkt för att göra varje resa bekväm och njutbar. Med valbara alternativ av sittplatser som exempelvis flip-up soffa eller flip-up stolar optimerar du enkelt din båt så den passar dig, din familj och ditt fisketeam.   

Förvaringslösningar och tillbehör

Med de smarta förvaringslösningarna gömmer du enkelt undan upp till 9st fiskespön och all möjlig sportfiskeutrustning man har med sig. Utöver den genomtänkta förvaringen hos Vizion 500 så kan du också välja mellan flip-up stolar, flip-up soffa eller bara 4 vanliga sittplatser. Detta gör att båten också passar perfekt för fler ändamål än fisket. Familjen åker gärna med, och alla passagerare sitter med god komfort och säkerhet. Bland Vizions breda sortiment av tillbehör finns bland annat det körbara akterkapellet som får regnvädret att förvandlas till en mysig fikastund på sjön. Vizion 500 är sammanfattat en mycket genomtänkt båt för den som vill utforska både större och mindre vatten. Kombinationen av det välbyggda skrovet och en kraftfull motor på akterspegeln gör Vizion 500 till en båt som man kommer glädjas med i väldigt många år framöver. Vizion har också en generös garanti på hela 10 år på skrovet. 

Vizions båtar kan beställas i olika färger.

 

Ytterligare information

Längd

5, 04m

Bredd

2, 18m

Torrvikt

630kg

Skrovtjocklek skrovbotten/skrovsidor

4mm/3mm

Material

AL 5083 H113

Max motorstorlek

115hk

Max antal personer

5

Kategoriklassning

C

Motorval

Mercury F100, Mercury F115, Mercury F115 Pro Xs

Kontakta oss

Vill du ha en offert eller har du kanske bara några frågor? Välkommen att höra av dig till oss vad det än gäller 🙂

Standardutrustning 2024

ULTRAFLEX Hydraulstyrning
Komplett elsystem med huvudströmbrytare, säkringspanel osv.
Rör för kabeldragning för ytterligare utrustning (elmotor m.m)
2st 12V uttag
USB-uttag för laddning (i handskfacket)
WT (Walk-Through) rutor i härdat glas
4 infällbara knapar, rostfritt
Förvaring med dräneringssystem
Navigationsljus, Lanternor
Länspump
2 hopfällbara säten. Attwood Centric II.
2 stolsbaser för sittplatser i sittbrunnen (tillval flip-up stolar eller soffa)
Stolsbas för en sittplats i för och akter
2 avtagbara stativ för säten
Handskfack
2 sidofack för 4 spön, 2,7 m långa
Centrerat spöfack för 5 spön, 2,7 m långa
LiveWell 110 l (2 kretsar)
Marin matta eller vinylfinish
Bränsletank 100L
LED-belysning interiör/däck (4 lampor)
LED-belysning i handskfacket
Rostfria lucklås på hela båten

Media