Uttern D70 kommer med motorer från Mercury på upp till 300 hk vilket ger kontroll, kraft och prestanda i alla situationer. Stora fria ytor, rejäla räcken och stora badplattformar gör det enkelt och säkert att röra sig ombord.

Den djupa sittbrunnen låter barnen vistas tryggt ombord och den rejäla vindrutan med vindrutetorkare ger gott skydd mot väder och vind. D70:s distinkta design gör båten sportig, elegant och modern på en och samma gång. Vad som särskilt fångar ögat är den moderna tvåfärgade instrumentbrädan, den svarta och stilfulla vindrutan och den mörkgrå eller kallbeige skrovfärgen. Tack vare smart planering finns det även integrerade armstöd med infällda mugghållare, ett smidigt men komplett pentry och ett dolt kapellgarage. Ruffen är luftig och rymlig med stora fönster och en hel del stuvfack för packning och utrustning.

Passagerarna har det bra oavsett var de befinner sig ombord. I den stora sittbrunnen kan många vistas bekvämt och hittar du också ett komplett pentry med diskho, spis med värmelock och kylskåp. Stora badplattformar gör det lätt att komma i och ur vattnet, och via breda trappsteg rör man sig enkelt mellan sittbrunn och fördäck.

Ruffen på Uttern D70

I ruffen finner du en stor dubbelkoj där 2 vuxna kan njuta av soluppgången. Det finns även ett separat toalettutrymme som man inte hittar i många daycruisers runt 7 meter. Här finns vattentoa med hålltank, handfat med färskvatten och en öppningsbar ventil. Kojerna har en längd på cirka 205 cm och en största bredd på 120 cm. Babordskojen går att förlänga med en extra dyna. Höjden mellan innertak och durk är cirka 80 cm. Stora ventiler längs skrovsidorna ger ett fint ljus inne i ruffen.

Smart utformad sittbrunn

Hur vill du använda sittbrunnen? Aktersoffans ryggstöd kan justeras i 3 positioner. Använd till uppfällt vid sittande eller fällt till hälften så att du kan ligga och läsa bekvämt. Fäller ni ner ryggstödet helt så får ni en full solbädd att sträcka ut er på. Passagerarsätet kan användas som framåtvänd sittplats vid färd, eller för att skapa en större aktersoffa och solbädd. Uttern D70 har en utav de absolut snyggaste och smartaste sittbrunnslösningen bland alla daycruisers på marknaden.

Utterns hemsida

Hitta en ny trailer för upptagningssäsongen!

SUPERKAMPANJ

SUPERKAMPANJ

15% på UTVALDA MODELLER

Just nu har vi riktigt bra kampanjpriser på Fogelstas båttrailers. Ring eller maila oss för mer information med hjälp av knappen nedan.

Bland annat har vi:

  • Fogelsta obromsad 600kg 80km/h trailer
  • Fogelsta obromsad 750kg 80km/h trailer
  • Fogelsta bromsad 950kg 80km/h trailer
  • Fogelsta bromsad 1300kg 80km/h trailer
  • BK Hengeren 2700kg 80km/h trailer

Och många fler 80km/h trailers

  • Vi har också ett stort utbud av 30km/h trailer.

Vi har även bättrailers från andra märken i lager som passar din båt. Hör av dig oss med önskad vikt så hjälper vi dig.