Mercury F25 EFI

kr45,495.00kr54,210.00

Mercury F25 och F30 är två kraftfulla och pålitliga 3-cylindriga båtmotorer som tillhör samma motorserie. Dessa motorer erbjuder en mängd fördelar som gör dem till ett utmärkt val för båtentusiaster. Med en hög cylindervolym ger de stark prestanda och snabb acceleration. Dessutom imponerar de med sin tysta gång, vilket ger en behaglig båtupplevelse utan onödigt ljud. Deras lätta vikt gör dem enkla att hantera och manövrera, vilket är perfekt för mindre båtar. Dessutom är de utrustade med elektronisk bränsleinsprutning, vilket inte bara ökar bränsleeffektiviteten utan även minskar utsläppen. Mercury F25 och F30 är därför ett utmärkt val för den som söker kraftfull prestanda, tyst gång, lätt hantering och miljövänlig teknik i en båtmotor.

Artikelnr: mercury-f11 Kategori:

Beskrivning

Exceptionellt smidiga och tysta
Vi balanserade motorenheten för att göra den mjukare och tillverkade bussningar av mjukt gummi som isolerar vibrationerna och avlägsnar dom. Oavsett om du fiskar i en lugn vik eller sitter och samtalar, så kommer du att njuta av varje minut ute på vattnet.

Enkla att underhålla
Lägg mindre tid på service och mer tid på vattnet tack vare vårt spillfria system för oljebyte, vårt enkla drevoljebyte och en livslång, underhållsfri ventilmekanism.

Elektrisk bränsleinsprutning
Elektronisk bränsleinsprutning (EFI) ger säkra starter i alla väder. På motorer med manuell start levererar batterifri EFI en effektiv, tillförlitlig prestanda utan något klumpigt startbatteri.

Avancerad Mercury-rorkult
Mercury-rorkulten anpassas efter dig och inte tvärtom. Du kan vända handtaget för vänster- eller högerhänt gasreglage och justera rorkultsvinkeln i sidled för bättre grepp och kontroll.

Integrerad Power Tilt och trim
Enkel att stuva undan, enkel att kontrollera. Med Power Tilt och trim för 25 och 30 hk FourStroke-utombordare kan du enkelt justera motorvinkeln med ett knapptryck. En enorm fördel för små båtar och tung last

Ytterligare information

Modeller

F25 MH EFI, F25 MLH EFI, F25 EH EFI, F25 ELH EFI, F25 ELHPT EFI, F25 E EFI, F25 EL EFI, F25 EPT EFI, F25 ELPT EFI