Mercury F60 R (Racing)

Kontakta oss för pris

Vi på Borås Marin & Motor är först i Sverige med att kunna erbjuda Mercury F60 R till våra båtar. Upptäck den kraftfulla Mercury F60R, designad för att ge grym prestanda till dig som vill ha extra kraft och fart till din båt. Med maxvarvtal på 6400 RPM, och ett växelhus med annan utväxling är Mercury Racing 60R en perfekt motor till många av våra olika båtmodeller. Denna lättviktiga och kompakta utombordsmotor är utrustad för att leverera en fantastisk acceleration och fart.

Denna beprövade motor som bygger på mercury F50/60 motorn kombinerar enastående bränsleekonomi med robust tillförlitlighet och tyst gång. Den högpresterande växellådan kan hantera upp till 20 procent mer propellerbladyta än ett standardväxelhus och ger extra lyft för att öka accelerationen & fart.

Den fyrcylindriga 1,0-liters motorn är optimerad för vridmoment. Denna kraft överförs till en större diameter, högpresterande växelhus, formad för att ge extra lyft och utformad och utrustad för att klara större propellrar.

Artikelnr: mercury-f60-r Kategorier: ,

Ytterligare information

Motorfabrikat

Mercury

Motortyp

L4 with 8-Valve Single Overhead Cam (SOHC)

Hästkrafter

60++

Max varvtal

6400

Cylindrar

4

Cylindervolym

1L

Växelhus & utväxling

4.88-inch diameter, high-thrust, 2.33:1

Laddning AMP/WATT

18/226