Tiki BP1000-RBA Multirullar

kr52,500.00

Tikis nya serie båttrailers med multirullar är mycket trevliga. Båttrailern är en stabil bromsad båttrailer byggd i galvaniserat stål. Utrustad med LED-belysning och utfällbar bakre belysning. På denna modellen sitter multirullar.

Beskrivning

Upptäck Tikis enaxlade båttrailer med en professionell design, byggd på en slitstark varmförzinkad svetsad ram, perfekt för att transportera båtar upp till 6 meter långa. Med en totalvikt på 1000 kg, en egenvikt på 294 kg och en maxlast på 706 kg, är denna trailer den idealiska lösningen för att transportera din båt säkert och bekvämt.

Vår båttrailer är utrustad med innovativa Easy-Flip vattentäta vridbara LED-bakljus och ett komplett vattentätt kabelsystem som gör båtägarens liv enklare och mer bekvämt. Denna trailer har också bromsar för ökad säkerhet och kontroll under transport.

Två justerbara kölrullar, ett justerbart vinschtorn med vinsch och vinschtornsklyka, samt en bromsad vinsch säkerställer enkel och säker lastning och lossning av din båt. Fyra kölrullar i tippfunktionen och två par manuellt justerade sidostöd ger extra stabilitet och säkerhet under transport.

Dessutom har trailern vattentäta nav, slitstarka surrningsöglor, klivbara metallskärmar och balanserade hjul med M+S-däck för en smidig och säker körning. Vattentäta LED-positionsljus bidrar till ökad synlighet och säkerhet på vägen

Teknisk data

Totalvikt (kg) 1000
Egenvikt (kg) 294
Maxlast (kg) 706
Маx båtlängd (m) 6
Längd (m) 6.34
Bredd (m) 2.09
Axeltyp gummitorsion
Bromsar ja
Ram svetsad
Däck 155R13 84N 4 x 100 M+S