Tiki BP1600-LB

kr65,500.00

– 1 höjdjusterbar kölrulle
– 4 självjusterande sidostöd
– Justerbart vinschtorn med vinsch och vinschtornsklyka
– Slitstarka surrningsöglor
– Vattentäta LED-bakljus, utfällbar Easy-Flip-teknik
– Sidesteps
– Slitstark varmförzinkad svetsad ram
– Stödhjul
– Tippfunktion med tre kölrullar
– Vattentäta nav
– Vattentäta LED positionsljus

Bromsad båttrailer med kraftigt v-format chassi som ger extra körsäkerhet. Med Tiki BP1600-LB lastar man båten snabbt och enkelt i och med att den har självjusterande vaggor som du slipper ställa in. Säkerhetsvinsch, LED-belysning och stödhjul ingår i standardutrustningen.

Beskrivning

Upptäck Tikis enaxlade båttrailer för professionellt bruk, byggd på en robust varmförzinkad svetsad ram och perfekt för att transportera båtar upp till 6,8 meter långa. Med en totalvikt på 1600 kg, en egenvikt på 355 kg och en maxlast på 1245 kg är denna båttrailer den optimala lösningen för säker och bekväm transport av din båt.

Denna båttrailer är utrustad med Easy-Flip vattentäta vridbara LED-bakljus och ett komplett vattentätt kabelsystem som gör båtägarens liv enklare och mer bekvämt. Den har också en tippfunktion samt självjusterande vaggor som underlättar lastning och lossning, samt ett justerbart vinschtorn med vinsch och vinschtornsklyka och en bromsad vinsch för enkel och säker användning.

För ytterligare stabilitet och säkerhet är trailern försedd med 1 höjdjusterbar kölrulle och 4 självjusterande sidostöd. Dessutom har den vattentäta nav, slitstarka surrningsöglor och klivbara metallskärmar som gör den både praktisk och hållbar. Sidsteg ger enkel åtkomst vid på- och avlastning av din båt.

Balanserade hjul med 185R14C 104N 5 x 112 M+S däck och vattentäta LED-positionsljus bidrar till ökad säkerhet och synlighet på vägen.

Teknisk data

Totalvikt (kg) 1600
Egenvikt (kg) 355
Maxlast (kg) 1245
Längd (cm) 670÷722
Bredd (cm) 230÷240
Ram Svetsad ram
Bromsar Ja
Axeltyp Bladfjädring
Däck 185 R14C 5×112 M+S
Маx båtlängd (m) 7

Kontakta oss

Kontakta oss
Vill du ha en offert eller har du kanske bara några frågor? Välkommen att höra av dig till oss vad det än gäller 🙂