Uttern S65 / Mercury F150 XL

kr549,000.00

En nästan helt ny Uttern S65 med unik utrustning.

Den är extrautrustad med stora Akterkapellet, Vattenskidstång, Motorlås, Dubbelbatterisystem för förbrukning med avstängd motor, Fusion SUB SG-Upkit classic med 4st högtalare (otroligt bra ljud), Active Trim systemet, Förlängda badplattformar, BMM stöldmärkning, Kylbox, Elektronikpaketet med bl.a. Simrad GPS Cruise 9´ inkl. HDI-ekolodsgivare, 1:st Mate startspärrsystem, Solbäddsats fören med Bord.

Uttern S65 är verkligen en perfekt allroundbåt , lämplig för utflykter med det stora gänget , vattensport aktiviteter , fisketuren etc.

Ni får enkelt plats 7 personer och vill man sova över en natt eller två finns det en, för båtens storlek och layout, stor ruff där 2 personer sover gott. Så bjud in familj och vänner för en fin dag till sjöss, eller överraska din partner med en romantisk lunch på vattnet. Med Uttern S65 kan du åka vattenskidor och wakeboard, sola på något av båtens soldäck eller koppla av i den mysiga ruffen. När ni är ute på havet och det börjare regna så skyddas ni mycket bra med det stora och smidiga körkapellet som också omvandlas till en bimini-top en varmare dag.

Kategorier: ,

Beskrivning

En unik Uttern S65 med ett ljudpaket som slår det mesta.

Vill du ha lite extra bra ljud när du är ute på sjön är detta båten för dig. Fusion SUB SG-UpKit Classic med 4st högtalare är extramonterat.

 

Teknisk data:

Längd: 6,28 m

Bredd: 2,46 m

Vikt: 1195 kg (exkl.motor)

Rigglängd: XL

Årsmodell: 2022 / 2023

Driftstimmar: 11

Djupgående: 0,45 m

Färskvattentank: 45 l.

Bränsletank: 230 l.

Antal personer: 7 st

Bäddplatser: 2 st