Cobb Grill Easy to go

kr1,350.00

Behändig modell – väger endast 3,5 kg och är bara 17,5 cm hög. Grillen är klar på några minuter med hjälp av Cobbs egna briketter och kan enkelt användas till matlagning för upp till 6 personer.

Tillbehör

  • Lock 599:-
  • Skärbräda formad efter locket 299:-
  • Väska 250:-

Beskrivning

Grillen väger endast ett fåtal kg, därför är den lätt att transportera i den praktiska väskan som kan köpas som tillbehör.

Grillen är tillverkad av borstat rostfritt stål och utformade på ett sådant sätt att grillen är nästan rökfri.

Grillen är startklar inom några minuter med hjälp av Cobb egna briketter och kan enkelt laga för upp till 6 personer. Grillens värme utnyttjas optimalt, och därmed begränsas oxå antalet briketter.

Grillplattan på denna modell är med non-stick beläggning, och är perfekt för att grilla fisk, biffar eller liknande. grönsaker.

I den inre skålen har du möjlighet att laga potatis och grönsaker medan samtidigt grilla kött eller fisk på grillplattan – så även om lätt att gå är liten, har det fortfarande en mycket stor kapacitet.

Om du skulle vilja röka, baka eller lång stek, kan du alltid utöka din lätt att gå grill för ett utekök genom att förvärva lock och andra relevanta tillbehör. Det finns inga gränser för denna grill.

Kontakta oss

Vid förfrågan om orginaltillbehör så måste vi veta ditt skrovnummer. Vet du inte ditt skrovnummer, så skriv årsmodellen på din båt.
Vad är det för båtmodell du har? Från vilken tillverkare?

Teknisk data

Kapacitet 6 personer
Vikt 3,5 kg
Höjd 17,5 cm

Media