Bella 500 BR med Mercury F80

Under testkörning av Bellas minsta bowrider-modell, Bella 500 BR, får man absolut ingen känsla av att det är en båt precis över 5 meter. Du får däremot en känsla av stor rörelsefrihet, säkerhet och en premiumkänsla få båtar i denna storleksklass har.

Hela familjen sitter bekvämt i sittbrunnen. Föraren och passageraren vänder enkelt sina komfortstolar och kan sitta vända bakåt mot aktersoffan. I aktersoffan sitter du skönt med rejäla dynor och ryggstöd. Ryggstödet fungerar också som kapellgarage när det inte används.

Sjöegenskaperna är genomgående positiva. Från såväl oss som från våra kunder med  en Bella 500 BR så är lovorden många. En mycket trygg båt som planar ut snabbt och går mycket fint i vattnet, även i grov sjö. Båten passar perfekt både i insjöar och i havet.

Ett självklart motoralternativ är Mercury F80, som är en mycket råstark, tyst, och effektiv 80hk utombordare. Passar perfekt om man kommer att vara många i båten, åka vattenskidor/wakeboard, eller liknande. Toppfarten ligger då strax över 30 knop med 4 pers.

Hör av dig till oss om du har några frågor.

Vill du ha en offert eller har du kanske bara några frågor? Välkommen att höra av dig till oss vad det än gäller 🙂