Silver Shark CCX

kr379,900.00

Silver Shark CCX, som lanserades inför säsong 2021, är en stryktålig fritidsbåt helt i aluminium och Silver-modellprogrammets enda båtmodell med mittpulpet. Mittpulpeten gör det enkelt att röra sig i båten vid till exempel fiske eller transport. Båten är tillverkad helt i aluminium liksom övriga X-seriens båtar, med undantag av glasfiberkonsolen. Behoven vid sportfiske och båtens mångsidighet har framförallt betonats vid framtagandet av båten.

Shark CCX’s skrov följer Silvers nya designform. Skrovet är tillverkat med Silvers väl beprövade sidopontonskonstruktion, vars fördelar är en mycket styv, tyst och hållbar struktur. Båten är mjuk att köra även i hård sjö och tack vare den nya köllisten rör den sig lätt även på trailerrullarna. Med en båt i helaluminium är det tryggt att ta i land även vid steniga naturhamnar och den lämpar sig bra för bruk året om.

Beskrivning

Båtens breda styrpulpet med hög vindruta i glas ger ett bra skydd både för förare och passagerare. Det finns gott om utrymme för flera kartplotter och tack vare vindrutan av äkta glas är det möjligt att förse båten med en vindrutetorkare. Durken är av hållbar durkplåt i aluminium och aluminiumräckena runt båten garanterar förutom ökad trygghet, även goda fästpunkter för spön och fiskeriggar. Som extra tillbehör till båten finns att få t.ex. ett brett urval av fiskeutrustning. I båtens standardpris ingår bl.a. en 9-tums Raymarine Axiom+ kartplotter, som även inkluderar ett valfritt Lighthouse-sjökort (ett land, nedladdas), akterns aluminiumbänk med integrerad vattenskidbåge, en klaffbänk i aluminium på vardera sida om akterbänken samt akterns tilltagna badplattformar i aluminium. Badplattformarna tillsammans med akterbänken och klaffbänkarna, bildar ett stort enhetligt däck i aktern, som lämpar sig speciellt bra för t.ex. spöfiske.

Utrustning & paketpriser 2024

Shark CCX & Honda BF135  529000:- ,

Shark CCx & Mercury F115 Pro XS CT 512500:-

Comfort Pack 12 990:-

I Comfort Pack ingår: tillbehörs väska, förvaringslåda framför consol och akterns dynsats. 

 

Kontakta oss

Vill du ha en offert eller har du kanske bara några frågor? Välkommen att höra av dig till oss vad det än gäller 🙂

Teknisk data

Längd 585 cm
Bredd 224 cm
Vikt 710 kg
Motor 80–140 hk
Akterspegelns höjd 630 mm
Självlänsande Ja
Styrpulpet Glasfiber
Räcken Aluminium
Flytmaterial Polyuretan
Däck Aluminium
Vindruta Glas
Bränsletank 130 l