VIZION 470 S

kr334,000.00kr349,000.00

Upptäck en ny nivå på båtar för sportfiske. Det finns inte många sportfiskemärken som kan mäta sig kvalitetsmässigt & designmässigt med Vizion. Vizion 470S är en av deras absolut mest populära modeller, som är en perfekt sportfiskebåt för dig som vill ta nästa steg i fisket. Med Vizion 470 & 470S får man en båt som har tillräckligt med utrymme för att var 3-4st och fiska. På Vizion 470 har du ett större kastdäck i aktern och möjlighet till flip-up stolar, medan du har mer däcksutrymme på 470S. På 470 har du också spöförvaring i skrovsidorna, vilket du inte har på 470S.

Artikelnr: vizion-470-S Kategorier: , ,

Beskrivning

Robust konstruktion för en fantastisk sjögång: Vizion 470 är tillverkad av högkvalitativt aluminium, och med ett helsvetsat skrov. Aluminiumkonstruktionen ger den en otrolig hållbarhet och tålighet mot de mest utmanande sjöförhållandena. Den stabila och pålitliga konstruktionen gör det möjligt för båten att hantera grov sjö på ett imponerande sätt, vilket ger en trygg och säker upplevelse för alla ombord. 

Sportfiskebåten för dig som vill ta nästa steg: Denna sportfiskebåt är skräddarsydd för att möta behoven hos engagerade sportfiskare. Den rymliga däckytan ger gott om plats för fiskeutrustning och bekväma sittplatser. Båten lämpar sig också för hela familjen, båten är både säker och har sittplatser för alla. Oavsett om du ska vara ute en heldag med fisketeamet, eller kanske bara njuta av en avkopplande dag på vattnet med nära och kära, är Vizion 470 ett utmärkt val i denna storleksklass. 

Skrovdesign: Skrovdesignen och innovativa funktioner levererar Vizion 470 en imponerande prestanda på vattnet. Med motoralternativ från både Honda och Mercury ger båten den hastighet, driftsäkerhet och manövrerbarhet som krävs för att maximera din fiskeupplevelse. Dessutom är båten utrustad med smarta förvaringslösningar och bekvämligheter för att göra varje resa till en minnesvärd och problemfri upplevelse. 

Vizion 470 är en sportfiskebåt som tar äventyret till nya höjder. Med dess hållbara konstruktion, familjevänliga design och avancerade egenskaper är detta det perfekta valet för dem som söker en mångsidig båt som kan hantera både grov sjö och familjeäventyr. Upplev friheten och spänningen med Vizion 470 – din partner för oförglömliga stunder på vattnet.

Läs mer om båtarna på: www.vizboat.com

Ytterligare information

Längd

4, 7m

Bredd

1, 95m

Torrvikt

420kg

Skrovtjocklek skrovbotten/skrovsidor

4mm/3mm

Material

AL 5083 H112

Max motorstorlek

60hk

Max antal personer

4

Kategoriklassning

C

Kontakta oss

Vill du ha en offert eller har du kanske bara några frågor? Välkommen att höra av dig till oss vad det än gäller 🙂

Standardutrustning 2024

Utrustning för styrning. Ratt, styrvajer och styrsnäcka.
Kompletta elsystem med huvudströmbrytare & säkringar
Kabelrör för smidig dragning genom båten. Underlättar vid elmotormontage.
2 uttag (12V)
USB uttag för laddning (i handskfacket)
Två konsoler med glasrutor och en dörr mellan dem. (Plexiglass)
4 uppfällbara knapar, rostfritt
Dränerade förvaringslådor
Lanternor för & akter
Länspump
2 baser för stolar i sittbrunnen
Lackat skrov med 2 års garanti.
Handskfack
Spöförvaring med plats för 4st spön. 2,7 m
Livewell 80 l med cirkulation
Välj mellan marinklassad matta eller vinylgolv
Integrerad bränsletank 60 L
2st stolar med stativ. Attwood Centric 2
Rostfria lucklås i hela båten.