VIZION 470

kr357,000.00kr372,000.00

Upptäck en ny klass på båtar för sportfiske. Det finns inte många sportfiskemärken som kan mäta sig kvalitetsmässigt & designmässigt med Vizion. Vizion 470 är en av deras absolut mest populära modeller, som är en perfekt sportfiskebåt för dig som vill ta nästa steg i fisket. Med Vizion 470 & 470S får man en båt som har tillräckligt med utrymme för att var 3-4st och fiska. På Vizion 470 har du ett större kastdäck i aktern och möjlighet till flip-up stolar, medan du har mer däcksutrymme på 470S.

Artikelnr: vizion-470 Kategorier: , ,

Beskrivning

Robust konstruktion för en fantastisk sjögång: Vizion 470 är tillverkad av högkvalitativt aluminium, och med ett helsvetsat skrov. Aluminiumkonstruktionen ger den en otrolig hållbarhet och tålighet mot de mest utmanande sjöförhållandena. Den stabila och pålitliga konstruktionen gör det möjligt för båten att hantera grov sjö på ett imponerande sätt, vilket ger en trygg och säker upplevelse för alla ombord. 

Sportfiskebåten för dig som vill ta nästa steg: Denna sportfiskebåt är skräddarsydd för att möta behoven hos engagerade sportfiskare. Den rymliga däckytan ger gott om plats för fiskeutrustning och bekväma sittplatser. Båten lämpar sig också för hela familjen, båten är både säker och har sittplatser för alla. Oavsett om du ska vara ute en heldag med fisketeamet, eller kanske bara njuta av en avkopplande dag på vattnet med nära och kära, är Vizion 470 ett utmärkt val i denna storleksklass. 

Skrovdesign: I och med det väldesignade skrovet levererar Vizion 470 en imponerande prestanda på vattnet. Med motoralternativ från både Honda och Mercury ger båten den hastighet, driftsäkerhet och manövrerbarhet som krävs för att maximera din fiskeupplevelse. Dessutom är båten utrustad med smarta förvaringslösningar och bekvämligheter för att göra varje resa till en minnesvärd och problemfri upplevelse. 

Vizion 470 är en sportfiskebåt som tar äventyret till nya höjder. Med dess hållbara konstruktion, familjevänliga design och avancerade egenskaper är detta det perfekta valet för dem som söker en mångsidig båt som kan hantera både grov sjö och familjeäventyr. Upplev friheten och spänningen med Vizion 470 – din partner för oförglömliga stunder på vattnet.

Läs mer om båtarna på: www.vizboat.com

Ytterligare information

Längd

4,7m

Bredd

1,95m

Torrvikt

470kg

Skrovtjocklek skrovbotten/skrovsidor

4mm/3mm

Material

AL 5083 H111

Max motorstorlek

70hk

Max antal personer

4

Kategoriklassning

C

Motorval

Mercury F60, Mercury F60 Racing

Topphastighet Mercury F60

30-35 knop

Kontakta oss

Vill du ha en offert eller har du kanske bara några frågor? Välkommen att höra av dig till oss vad det än gäller 🙂

Standardutrustning

Som med alla andra Vizions båtar kommer Vizion 470 med en generös standard utrustning:
Bland annat:
LED-Belysning över däcket (4 lampor)
LED-belysning i handskfacket
Livewell 80L med cirkulation
Komplett elsystem med huvudströmbrytare och säkringar
Inbyggda rör för kabeldragning till alternativ utrustning, exempelvis elmotor, ekolod osv.
2 st 12V uttag
USB-uttag i handskfacket för laddning av mobiltelefon etc.
4 st rostfria infällbara knapar
Dränerade förvaringsfack
2 st Flyttbara stolar
Förvaringsfack för 4 st fiskespön upp till 2.7m
Välj mellan vinyl eller filtmatta (marin standard)
Integrerad tank på 60L
Lanternor för och akter
Länspump
Rostfria lucklås
Attwood centric stolar

Du kanske också gillar …