VIZION 600

Kontakta oss för pris

Vizion 600 – Kungen på vattnet för sportfiskeentusiasten!

Vizion 600 är den största sportfiskebåten i Vizions modellserie. Skräddarsydd för den som kräver det bästa för sitt sportfiske och som vill att alla i teamet fiskar bekvämt. Vizion 600 tar dig fram i alla våra vatten på ett väldigt tryggt och säkert sätt. Designen på alla detaljer imponerar, som vanligt när det kommer till Vizions båtar.

Med en längd på 6 meter och bredd på 2,36 meter kombinerar Vizion 600 storlek med smidighet och bjuder in till generösa ytor oavsett aktivitet på vattnet. Vizion 600 är godkänd för upp till 225 HP. Tillsammans med Mercury 225 V8 ProXS kommer den här sportfiskebåten att glädja både dig som förare och passagerare under färden. Med väl tilltänkta förvaringslösningar finns det plats för att stuva undan det mesta man kan tänkas ta med sig på sjön. All din fiskeutrustning och dina fiskespön kommer ha en given plats.

En sportfiskebåt från Vizion är alltid designad med sportfiske i fokus. Men det innebär inte att de är sämre lämpade för familjeutflykter. Hos Vizions sportfiskebåtar finns också ett brett utbud av tillbehör. Ett av dem är det körbara akterkapellet som finns som tillval på nästan alla modeller. Det förvandlar båten till en optimal utflyktsbåt för alla, och det blir väldigt bekvämt oavsett väder.

En sportfiskebåt från Vizion är en båt med absolut högsta byggkvalité. Med bakgrund av hårda tester och en stor noggrannhet lämnar Vizion så mycket som 10 års riktig garanti på skrov och svetsar.

Artikelnr: vizion-600 Kategorier: , ,

Ytterligare information

Längd

6m

Bredd

2, 36m

Skrovtjocklek skrovbotten/skrovsidor

4mm/3mm

Material

AL 5083 H115

Max motorstorlek

225hk

Max antal personer

6

Kategoriklassning

C

Kontakta oss

Vill du ha en offert eller har du kanske bara några frågor? Välkommen att höra av dig till oss vad det än gäller 🙂

Media