Terhi 450 C

kr67,900.00

2019 tillför Terhi tre stycken båtmodeller till sitt modellprogram. Dessa tre modeller har identiska skrov, men pulpetlösningarna varierar.

Terhi 450 C är utrustad med en sidopulpet med förarplats på aktertoften. Terhi 450 C är en stug- och allmänbåt med sidopulpet. Den är väldigt stabil och balanserad, och passar därför både som förbindelse-, fiske- och allmänbåt, men även som båt för familjens yngre båtåkare. Dess förstärkta akterspegel möjliggör montering av en upp till 40 hk:s utombordare, något som särskilt förbättrar båtens bärkraft.

Kategorier: , Etiketter: ,

Beskrivning

2019 tillför Terhi tre stycken båtmodeller till sitt modellprogram. Dessa tre modeller har identiska skrov, men pulpetlösningarna varierar.

Terhi 450 C är utrustad med en sidopulpet med förarplats på aktertoften.

Den passar särskilt bra som sportfiskebåt men också såsom förbindelse- och transportbåt. Vi har redan märkt stort intresse bland dom som lyfter och lägger nät.

Den robusta konstruktion och stabila skrov gör den även lämpad för familjens yngre medlemmar. Givetvis är den utrustad med regnlänsfunktionen som de andra Terhimodellerna.

Den har också en smart uppfällningsbar mittoft.

Utrustning

Exempel på standardutrustning är Styrpulpet med vindruta, Grabbräcke runt vindrutan, 4st. låsbara förvaringsutrymmen m.m.

Som extra tillval finns bl.a. Akterkapell, Grabbräcken för relingssidorna, Dynsats samt Räcksats för akterdelen.

Terhi 450 C -modellen är baserad på Terhi 445 C -modellens skrov, men i 450 C är akterpegeln extra förstärkt för att klara av en upp till 40 hk:s utombordare. Den högre motoreffekten gynnar speciellt då båten körs tungt lastad eller då oftast 3-5 personer åker i båten. Den större motorn förenklar även stigning i plan, dock beroende på båtens belastning. Interiören, som blivit bekant från Terhi 445-modellerna, är densamma även i 450 C-modellen; båten har en smart, uppfällbar mittoft, fyra låsbara förvaringsutrymmen samt en låsbar förvaringsplats även för årorna. Årorna ingår inte i båtens standardutrustning, men kan köpas som tillbehör.
450 C -modellen körs sittande på akterbänken, och styrpulpeten har placerats på styrbord sida. Styrpulpeten med vindruta och vindruteräcke ingår i båtens standardpris, men sido-, akter- och främre räcken köps separat. I fören kan enkelt installeras ett soldäck (tillbehör), som förstärkt även kan fungera som kastdäck.  Förutom sido-, akter- och bogräcken finns på tillbehörslistan också bl.a. akterkapell, skyddshuva för styrpulpet, förvaringskapell, targabåge för fiske, givarstativ för akterspegelsgivare samt dynsats. Genom att utrusta din båt enligt egna önskemål och behov, gör du den lämpad just för dina egna syften.

Trygghet

Liksom resten av Terhi-båtarna tillverkas även 450-modellerna av slagtålig ABS-plast, och de görs med en hållbar dubbelskalskonstruktion. Tomrummet mellan inre och yttre skrovet fylls med polyuretanskum som inte tar åt sig vatten. Denna så kallade Sandwich-konstruktion gör våra båtar särskilt robusta, trygga och hållbara – i praktiken är båtarna osänkbara. Det stelnade polyuretanskummet fungerar som flytkropp samtidigt som det hjälper till att dämpa skrovburna ljud. Som tecken på båtarnas unika, hållbara konstruktion beviljar vi en konsumentgaranti på hela 4 år.

Kontakta oss

Vill du ha en offert eller har du kanske bara några frågor? Välkommen att höra av dig till oss vad det än gäller 🙂

Inlägg

[frontpage_news widget=”12057″ name=”Kategorier”]

Testkörning av Terhi 450 C

Teknisk data

 • Längd: 4,45 m
 • Bredd: 1,85 m
 • Vikt: 295 kg
 • Rek.motor: 25-40 hk
 • Antal personer: 5 st
 • Skrov: ABS-konstruktion

Standardutrustning

 • styrpulpet
 • vindruta
 • vindrutans räcke
 • badstege
 • elektrisk länspump
 • öskar
 • körljusberedskap
 • knapar
 • bultar för fäste av motor
 • 12 V eluttag i pulpeten

Tillbehör:

Value Pack (Hajfenor, Pulpetöverdrag, Sidoräcken par, Akterräcke, Förvaringslåda) 8600:-

Akterräcke hög polerat 2538:-

Hamnkapell , körkapell  11689:-

Pulpetöverdrag 1565:-

Dynsats 5194:-

Solbäddsats med dyna 7692:-

Bord 2958:-

Akterkapell 12373:-

Priser 2024

Endast båt 67900:-

+ Honda BF40 129900:-

 

+ Value Pack 8600:-

 • I Value Pack ingår: 2 x sidoräcken (polerad), pulpetöverdrag, 2 x hajfena främre räcken (polerad), akterräcke (polerad) samt en Terhi-förvaringslåda som hängs på räcke.