Mercury Avator 7,5e

Det ursprungliga priset var: kr39,900.00.Det nuvarande priset är: kr37,900.00.

Mercurys nya elektriska Avator-serie är designad för att låta vem som helst ta kontrollen över båten med självförtroende. Intuitiva rorkults- eller fjärrkontroller är bekväma, lättstyrda och lättanvända, vilket ger dig möjligheten att känna och uppleva båtlivets sanna glädje utan bekymmer. Och med sin unika design med nästan noll underhåll är den redo närhelst du är det. Motorn finns i både rorkultsmodell & med fjärrstyrning.

Snabbanslutningsbatteri

Litiumjonbatteriet på 1 kWh behöver inga kablar för att anslutas. Den glider lätt och smidigt in på plats under den uppfällbara toppkåpan, vilket sparar värdefullt utrymme i båten. Behöver du åka ännu längre? Inga problem. Du kan ta med ett tillgängligt reservbatteri som du enkelt kan sätta på plats på bara ett par sekunder.

Multifunktionell rorkultshandtag

Avators rorkultsstyrning utformades för att låta vem som helst ta rodret med självförtroende. Den justeras upp, ner, åt vänster eller höger för bekväm styrning från valfri position eller med endera handen, och den fälls ner för att bli ett bekvämt bärhandtag.

Digital Power & Shift-kontroller

För konsolbåtar ger Digital Power & Shift fjärrkontroller omedelbar respons, utan att tveka. Kontroller finns tillgängliga i tre stilar för att passa en rad monteringspositioner på mitt- och sidokonsolerna.

Stark Tvansverse Flux-motor

Med branschens första Tvansverse Flux-motorteknologi levererar utombordaren Avator 7.5e 750W kraft vid propelleraxeln. Motorn genererar högt vridmoment med minimal ansträngning, maximerar batteriets livslängd och räckvidd samtidigt som den ger snabb och effektiv prestanda.

Högeffektiv propeller

Avator-propellern finns i tre lägen och är tillverkad av ett höghållfast, slagtåligt kompositmaterial. Dess trebladiga design maximerar dragkraften för längre batteritid med minimalt oljud och vibrationer.

Beskrivning

Avator 7,5e är exceptionellt tyst

Med sin knäpptysta motor och ultrasmidiga prestanda låter en Avator elektrisk utombordare dig höra varje detalj i varje äventyr. Det är utombordsteknik som hjälper dig att helt fördjupa dig i naturen omkring dig.

Upplev ett båtliv utan utsläpp och underhåll

Avator elektriska framdrivningssystem förvandlar båtupplevelsen genom att göra båtlivet möjligt utan avgaser och noll direkta utsläpp. Så att du kan fokusera på dina äventyr och samtidigt vara stolt över att du bidrar till en mer hållbar, miljövänlig värld och ett mer hållbart båtliv.

Mercurys sätt

Det är inte bara vad som finns under kåpan som räknas. Med Mercury-märket på kan du lita på att en Avator-utombordare har byggts enligt samma höga standarder och stöds av samma nätverk av auktoriserade återförsäljare som har gjort Mercury till branschledare.

Teknisk data

Batterikapacitet – 1.0 kwh

Utgående effekt på propelleraxeln – 750w

Ingående effekt – 1000w

Batterityp – Li-On

Batteriet är IP67 klassat

Batterispänning – 48V

Vikt exkl batteri och fäste – 19,5kg

Vikt exkl motorfäste 16,7kg

Batterivikt – 7,5kg

 

Extratillbehör 2023

Extrabatteri 1kwh – 14000:-

Extra laddare 110W – 1189:-

Snabbladdare 230W – 2200:-

Media

 

Säljbroschyr

LÄS HÄR