Mercury lanserar Avator 20e & 35e

Modulära batterier
Din lokala, auktoriserade Mercury-återförsäljare hjälper dig att säkerställa att du utrustar din båt med den batterikapacitet du behöver. Du kan välja att ansluta direkt till ett 2300Wh batteri för maximal enkelhet och portabilitet, eller så kan du utöka din räckvidd och körtid genom att lägga till ett Avator Power Center och ansluta upp till fyra batterier på en och samma gång.

Power Center
Power Center är ett integrerat nav som distribuerar ström från batteribanken genom hela systemet. Den kan också ladda upp till fyra anslutna batterier samtidigt från en enda laddningsport.

 

Multifunktionellt rorkultshandtag
Rorkultshandtaget kan enkelt och bekvämt justeras antingen uppåt, neråt, eller åt vänster eller höger för bekväm styrning från vilken position som helst.. Inga verktyg krävs.

Digitala fjärreglage
För båtar med styrpulpet ger digitala fjärreglage omedelbar gasrespons, utan någon som hels tvekan. Reglagen finns tillgängliga i tre olika alternativ för att passa en rad monteringspositioner på mitt- och sidokonsolerna.

Stark Tvansverse Flux-motor
Branschens första Transverse Flux-motorteknologi genererar högt vridmoment med minimal ansträngning, vilket maximerar batteritiden för att utöka din räckvidd samtidigt som den ger snabb acceleration och effektiv prestanda. Motorn drivs av en trebladig propeller med hög dragkraft som optimerar batteritiden ytterligare.