Nya Mercury F8 & F9,9

Mercury har designat om 8 och 9.9 hk-familjen så att den nu även inkluderar EFI, vilket ger en mängd konsumentfördelar såsom snabbare start och förbättrad bränsleekonomi. Detta är ett resultat av Mercury’s kontinuerliga fokus på att ständigt produktutveckla och förbättra, samtidigt som produkterna fortsätter att hålla högst möjliga nivå på driftsäkerhet och kvalitet.

Elektronisk bränsleinsprutning

Från ögonblicket du drar igång motorn tills du sätter gasen i botten svarar EFI-tekniken på utombordare på 8 och 20 hk med omedelbar kraft. Säker start i alla väderförhållanden. Jämn, effektiv acceleration. Maximalt roligt.

Batterifri EFI

Kör längre och säkert med batterifri EFI-teknik. Inkluderad med modeller med manuell start på 8 och 20 hk, låter den dig njuta av flexibiliteten med portabilitet, utan att behöva ta med ett startbatteri.

Avancerad rorkult

Den avancerade rorkulten dig fullständig kontroll över dina äventyr med en rad justeringar, ergonomiska reglage och flexibiliteten att ställas in för vänster- eller högerhänt manövrering (på utvalda modeller).